Doğuş ve Doğan Ortak Spor Kanalı Kuruyor

0
Turkish Airlines Euroleague ve La Liga D-Smart'taTurkish Airlines Euroleague ve La Liga D-Smart'ta
Turkish Airlines Euroleague ve La Liga D-Smart'ta
Turkish Airlines Euroleague ve La Liga D-Smart’ta

Doğuş holding ve Doğan Yayın Holding, NTV Spor ve D-smart’ın güçlerini birleştirerek sadece D-Smart platformundan yayın yapacak bir spor kanalı kurmaya karar verdi.

NTV Spor Smart adı ile yayın yapacak kanal La Liga ve Euroleague başta olmak üzere önemli karşılaşmaları yayınlayacak.

NTV Spor Smart’ta Barcelona ve Real Madrid karşılaşmalarının tamamı ve Turkish Airlines Euroleague karşılaşmaları yayımlanacak. NTV Spor ise haftada sadece iki La Liga karşılaşmasını canlı yayınlayacak.

D-Smart’ın CEO’su Ali Güven, D-Smart’ın Doğuş Holding ile yaptığı işbirliği sonucu D-Smart’ta temmuz ayında test, ağustosta ise Avrupa ligleri ile yayın hayatına başlayacak olan NTV Spor Smart kanalının hayata geçişi ile ilgili olarak, son dönemde D-Smart’ın yaptığı stratejik ortaklıklar ile öne çıktığını açıkladı. Güven, NTV Spor Smart kanalını HD olarak 1.6 milyon D-Smart abonesine ek bir paket olarak sunacağız” dedi.

Doğuş Yayın Grubu CEO’su Cem Aydın ise, “Şampiyonlar Ligi ve UEFA ’dan sonra D-Smart ile yeni bir projeyi başlatıyoruz. NTV Spor, zengin içeriğinden yeni bir kanalın doğuşuna imza atıyor. Yayın hakları bizde olan bazı kıymetli spor içerikleri, sadece D-Smart’tan yayınlanacak bu yeni kanalımızda olacak. Bu işbirliğinin de güzel sonuçlar vereceğine inanıyorum” dedi.