Show TV’de Yeni Sezon Değişiklikleri

0
Show TV'ye TMSF El Koydu

Son yıllarda ekonomik problemler yaşayan ve bu yaz el değiştiren kanal yeni yayın dönemine pek çok değişiklikle giriyor.

Ünlü Polis Akademisi serisinin uyarlaması olan Her Şey Yolunda Merkez dizisi yayından kalkıyor ama İşler Güçler dizisinde önemli başarı elde eden yapımcı şirket Limon Film kanala projeler yapmaya devam edecek.

Fetih 1453 filminde Fatih’i canlandıran Devrim Evin’in başrolünde oynacayağı dizi yeni sezonda ekranlara gelecek.

BKM imzalı bir dizinin de hazırlığında olan kanal başrolü Demet Akbağ’ın alacağı bir diziyi de yeni sezona hazırlıyor. Kanalın bir diğer büyük ismi de Hülya Avşar olacak. Avşar da kanalın yeni dizilerinden birinde başrolü oynayacak.

Sabah kuşağında Habertürk’ün güzel spikeri Simge Fıstıkoğlu ile açacak kanal Çağla Şıkel ve Alişan ile kuşağa devam edecek. Öğle kuşağında ise Gülben Ergen ekranlara gelecek.

Acun Ilıcalı’nın uzun zaman sunduğu Var mısın Yok musun yarışması ise evine geri dönüyor. Programın sunucusu ise daha önce de yarışma sunuculuğu deneyimi olan Ahmet Çakar olacak. Yarışma daha önce Kanal D’de Halit Ergenc’in sunumuyla Büyük Teklif olarak yayınlanmıştı. 2007-2010 yılları arasında Acun Ilıcalı’nın Show TV’de sunduğu yarışma büyük ilgi görmüştü. Yarışma son olarak FOX TV’de Asuman Krause tarafından sunulmuştu.