2022 Yılbaşı’nda Dijital Platform Rüzgarı Esiyor

0

2021 yılında Gain, Exxen gibi başka yerli oyuncuların da devreye girmesi ile dijital platformlar yıla damgalarını vurmuşlardı. 2022 Yılbaşı eğlencelerinde de platformların atılımları devam ediyor.

Doğuş grubuna ait olan BluTV ise birkaç gün önce merakla beklenen bilim kurgu polisiye dizisi Börü 2039’u yayına almıştı.

Platformlarda Komedi Savaşı

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformu, sevilen komedi dizileri Gibi ve Leyla ile Mecnun dizilerinin ikinci sezon birinci bölümlerini yayına aldılar.

Bir diğer yerli platform olan Gain ise 2022’yi Doğu Demirkol’un yeni stand-up gösterisi ile karşılarken yeni yıla özel 30-31 Aralık tarihlerinde yıllık abonelik bedelini 46.80 TL’ye indirdi. Buna göre aylık 3.9 TL ödenerek platform izlenebilecek.

Platformlar arasında en sansasyonel atılımı ise Netflix yapıyor. Cem Yılmaz’ın yeni dizi Erşan Kuneri’nin de yayıncısı olan Netflix, yılbaşını Cem Yılmaz’ın kapalı gişe oynadığı “cmylmz – diamond elite platinum plus” gösterisini yayınlayarak girecek.

TV’lerde Yılbaşı

Platformlardaki bu girişimlerin yanı sıra her yıl olduğu gibi TV kanallarında da yılbaşı programları olacak. Son yıllarda alışılageldiği üzere her kanal kendi programlarının özel yılbaşı formatları ile ekranlara gelecek. Tv8, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel ile ekrana gelirken, Kanal D “Şarkılar Bizi Söyler” programı ile, Star İbo Show ile, ATV Kim Milyoner Olmak İster’in yılbaşı özel formatı ile ekrana gelecek. Kim Milyoner Olmak İster’de yarışmacılar ünlü isimler olacak. Show TV ise komedide televizyonun ender programlarından Güldür Güldür Show ile ekrana gelecek.

Bir yanıt yazın