Warner Bros Discovery’nin Blu TV Hamlesi Sonrası Beklenen Değişiklikler

0

Warner Bros Discovery’nin (WBD) Blu TV’yi satın almasıyla sektörde yeni bir dönemin kapıları aralanıyor. Bu satın alma işlemi, zaten yüzde 35 hissesi bulunan WBD için beklenen bir adımdı. Deadline gibi kaynaklar, bu hamlenin “Noel sonrası sessiz bir haftada gerçekleştiğini ve WBD için son derece yoğun bir yılın başlangıcını işaret ettiğini” belirtiyor. Bu gelişme, özellikle WBD’nin Paramount Global ile de görüşmelerde bulunduğu bir dönemde önem kazanıyor.

Blu TV’nin yeni adı MAX mı Olacak?

Blu TV’nin yeni yapılanmasıyla birlikte adının ‘Max’ olarak değişebileceği konuşuluyor. WBD’nin global markası olan ‘Max’, bu satın alma ile Türkiye pazarında da kendine bir yer bulabilir. Yönetim kadrosunda şimdilik bir değişiklik öngörülmese de, sektördeki isimler Blu TV’nin CEO’su Deniz Şaşmaz Oflaz’ın görevine devam etmesinin beklendiğini ifade ediyor.

Beklenen Yeni Projeler

BluTV, 2016’dan bu yana izleyicilere 10 bin saatten fazla yerli ve yabancı dizi, film sunarak dikkat çekici bir büyüme kaydetti. Blu TV, yeni sezonda dikkat çekici projelere imza atmaya hazırlanıyor. “S1f1r B1r” dizisinin yapımcısından yeni bir 8 bölümlük dizi ve “Bozkır” dizisinin 3. sezonu gibi projeler, platformun gündeminde yer alıyor. Ayrıca, iddialı bir tarihi dizi projesinin de yolda olduğu konuşuluyor.

Bir yanıt yazın